DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEKzondag 16 februari tot en met vrijdag 21 februari Voorgerecht• Romige champignonsoep met bosui Hoofdgerechten keuze uit• Mini-kiprollade met een jus van rode wijn• Heekfilet met een kruidenkorst• Gevulde portobello met spinazie en Reypenaer kaasAlle gerechten worden geserveerd met friet en een salade. Nagerecht• Chocolade frambozen lava cake Voor €12,50 kunt […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Vanaf zondag 9 februari tot en met vrijdag 14 februari Voorgerecht • Broccolisoep met amandelschaafsel Hoofdgerechten keuze uit • Spaghetti met romige saus en kip • Romig vispannetje met een vleugje pesto • Pizza met vergeten groenten en geitenkaas op een bloemkoolbodem Het romige vispannetje wordt geserveerd met friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Zondag 2 februari tot en met vrijdag 7 februari) Voorgerecht Tomatensoep met een vleugje room en croutons Hoofdgerechten keuze uit • Gevulde paprika met rundergehakt, ui, champignons en Provençaalse kruiden • Hele forel afgeblust met witte wijn • Groentequiche met geitenkaas, tomaat en artisjokharten Alle gerechten worden geserveerd met huis […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK(zondag 12 januari tot en met vrijdag 17 januari) VoorgerechtPindasoep met stukjes pinda, geraspte kokos en gebakken uitjes Hoofdgerechten keuze uit– Schnitzel met champignonroomsaus– Fish and chips met remouladesaus– Gevulde courgette met pittige wok noodles, noten, kokos en groenten afgeblust met kerrie Alle gerechten worden geserveerd met huis gesneden friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 5 januari tot en met vrijdag 10 januari) VoorgerechtTomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uitBroodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peperVegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met huis gesneden friet en een […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK(zondag 15 december tot en met vrijdag 20 december) VoorgerechtPindasoep met stukjes pinda, geraspte kokos en gebakken uitjes Hoofdgerechten keuze uit– Schnitzel met champignonroomsaus– Fish and chips met remouladesaus– Gevulde courgette met pittige wok noodles, noten, kokos en groenten afgeblust met kerrie Alle gerechten worden geserveerd met huis gesneden friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 8 december tot en met vrijdag 13 december) VoorgerechtTomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uitBroodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peperVegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met huis gesneden friet en een […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 1 december tot en met vrijdag 6 december) VoorgerechtPompoensoep met vanille, chorizo en olijfolie Hoofdgerechten keuze uitSpareribs met knoflook- en chilisausVisspies gemarineerd in tuinkruiden met een hollandaisesausPizza vergeten groenten met tomatensaus en geitenkaas en een salade De spareribs en visspies worden geserveerd met huis gesneden friet en een salade. […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK ( Zondag 24 november tot en met vrijdag 29 november) VoorgerechtWortel-gembersoep met peterselie en croutons Hoofdgerechten keuze uitRumpsteak met kruidenboter Spaghetti met zalm, spinazie, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en mascarpone Vegetarische burger van bieten en geitenkaas De rumpsteak en vegetarische burger worden geserveerd met huis gesneden friet en een salade. Nagerecht Ananas […]