Opzoek naar een te gekke activiteit met heerlijk eten?

Restaurant De Waagh en Uitjes en Eten hebben de handen in één geslagen!
Beleef één van de fantastische activiteiten die Uitjes en Eten te bieden heeft en geniet van een heerlijk 3-gangen keuzemenu in ons sfeervolle restaurant.

Maak voorafgaand een keuze tussen een leuk stadsspel of een dinerspel.
Wanneer jullie kiezen voor een stadsspel kunnen jullie bijvoorbeeld de keuze maken uit het spel Escape in the City, Wie is de Rat, Crazy 88 of Bikken en Klikken.

Voor ieder programma geldt dat de uitleg vooraf gedaan wordt onder het genot van een drankje en aan het einde kunnen jullie nagenieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu in ons restaurant.

Gaat jullie voorkeur toch uit naar een Dinerspel? Dan kunnen jullie bijvoorbeeld de keuze maken uit het spel Escape Diner, maar ook een Ik Hou van Holland of een Pubquiz zijn zeer geschikte opties. Wanneer jullie kiezen voor een dinerprogramma kunnen jullie tussen rondes door genieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu, bovendien vallen er ook nog eens 5 drankjes binnen dit arrangement. (Hollandse Bar)

Gedurende het gehele programma worden jullie begeleid door een enthousiaste begeleider van Uitjes en Eten.

Dankzij deze superdeal profiteren jullie optimaal. Zo hebben jullie het dinerspel in combinatie met eten en drinken voor € 64,50 per persoon.

Wanneer jullie voor het stadsspel gaan in combinatie met eten en drinken, dan is het slechts €57,00 per persoon.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de bovenstaande activiteiten of neem
even contact op met Uitjes en Eten. 088-8008400

https://www.uitjeseneten.nl/escape-in-the-city-in-nijmegen-met-de-waagh.html