De Waaghhap van deze week (zondag 20 september tot en met vrijdag 25 september) Voorgerecht: Zoete aardappelsoep Hoofdgerecht: Licht pittig gemarineerde spare-ribs met friet en salade! of Scholfilet met knoflooksaus of Gebakken camembert met bosvruchtensaus nagerecht: Tiramisu Voor het voor en hoofdgerecht vragen wij slechts €12,50. Wil je er een nagerecht bij is het €15,00 […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK zondag 13 september tot en met vrijdag 18 september Voorgerecht • Romige champignonsoep met bosui Hoofdgerechten keuze uit • Mini-kiprollade met een jus van rode wijn • Heekfilet met een kruidenkorst • Gevulde portobello met spinazie en Reypenaer kaas Alle gerechten worden geserveerd met friet en een salade. Nagerecht • […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Vanaf zondag 12 juli tot en met vrijdag 17 juli voorgerecht • Broccolisoep met amandelschaafsel Hoofdgerechten keuze uit • Spaghetti met romige saus en kip • Romig vispannetje met een vleugje pesto • Pizza met vergeten groenten en geitenkaas op een bloemkoolbodem Het romige vispannetje wordt geserveerd met friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Van zondag 3 juli tot en met vrijdag 3 juli. Voorgerecht • Tomatensoep met een vleugje room en croutons Hoofdgerechten keuze uit • Gevulde paprika met rundergehakt, ui, champignons en Provençaalse kruiden • Hele forel afgeblust met witte wijn • Groentequiche met geitenkaas, tomaat en artisjokharten Alle gerechten worden geserveerd […]

De Waaghhap van deze week (zondag 28 juni tot en met vrijdag 3 juli) Voorgerecht: Zoete aardappelsoep   Hoofdgerecht: Licht pittig gemarineerde spare-ribs met friet en salade! of Scholfilet met knoflooksaus of Gebakken camembert met bosvruchtensaus   nagerecht: Tiramisu   Voor het voor en hoofdgerecht vragen wij slechts €12,50. Wil je er een nagerecht bij […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Vanaf zondag 8 maart tot en met vrijdag 13 maart Voorgerecht • Broccolisoep met amandelschaafsel Hoofdgerechten keuze uit • Spaghetti met romige saus en kip • Romig vispannetje met een vleugje pesto • Pizza met vergeten groenten en geitenkaas op een bloemkoolbodem Het romige vispannetje wordt geserveerd met friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Van zondag 1 maart tot en met vrijdag 6 maart Voorgerecht • Tomatensoep met een vleugje room en croutons Hoofdgerechten keuze uit • Gevulde paprika met rundergehakt, ui, champignons en Provençaalse kruiden • Hele forel afgeblust met witte wijn • Groentequiche met geitenkaas, tomaat en artisjokharten Alle gerechten worden geserveerd […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK zondag 16 februari tot en met vrijdag 21 februari Voorgerecht • Romige champignonsoep met bosui Hoofdgerechten keuze uit • Mini-kiprollade met een jus van rode wijn • Heekfilet met een kruidenkorst • Gevulde portobello met spinazie en Reypenaer kaas Alle gerechten worden geserveerd met friet en een salade. Nagerecht • […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Van zondag 9 februari tot en met vrijdag 14 februari Voorgerecht • Broccolisoep met amandelschaafsel Hoofdgerechten keuze uit • Spaghetti met romige saus en kip • Romig vispannetje met een vleugje pesto • Pizza met vergeten groenten en geitenkaas op een bloemkoolbodem Het romige vispannetje wordt geserveerd met friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Vanaf zondag 2 februari tot en met vrijdag 7 februari! Voorgerecht Tomatensoep met een vleugje room en croutons Hoofdgerechten keuze uit • Gevulde paprika met rundergehakt, ui, champignons en Provençaalse kruiden • Hele forel afgeblust met witte wijn • Groentequiche met geitenkaas, tomaat en artisjokharten Alle gerechten worden geserveerd met […]