DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Vanaf zondag 8 maart tot en met vrijdag 13 maart Voorgerecht • Broccolisoep met amandelschaafsel Hoofdgerechten keuze uit • Spaghetti met romige saus en kip • Romig vispannetje met een vleugje pesto • Pizza met vergeten groenten en geitenkaas op een bloemkoolbodem Het romige vispannetje wordt geserveerd met friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Van zondag 1 maart tot en met vrijdag 6 maart Voorgerecht • Tomatensoep met een vleugje room en croutons Hoofdgerechten keuze uit • Gevulde paprika met rundergehakt, ui, champignons en Provençaalse kruiden • Hele forel afgeblust met witte wijn • Groentequiche met geitenkaas, tomaat en artisjokharten Alle gerechten worden geserveerd […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK zondag 16 februari tot en met vrijdag 21 februari Voorgerecht • Romige champignonsoep met bosui Hoofdgerechten keuze uit • Mini-kiprollade met een jus van rode wijn • Heekfilet met een kruidenkorst • Gevulde portobello met spinazie en Reypenaer kaas Alle gerechten worden geserveerd met friet en een salade. Nagerecht • […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Van zondag 9 februari tot en met vrijdag 14 februari Voorgerecht • Broccolisoep met amandelschaafsel Hoofdgerechten keuze uit • Spaghetti met romige saus en kip • Romig vispannetje met een vleugje pesto • Pizza met vergeten groenten en geitenkaas op een bloemkoolbodem Het romige vispannetje wordt geserveerd met friet en […]

DE WAAGHHAP VAN DEZE WEEK Vanaf zondag 2 februari tot en met vrijdag 7 februari! Voorgerecht Tomatensoep met een vleugje room en croutons Hoofdgerechten keuze uit • Gevulde paprika met rundergehakt, ui, champignons en Provençaalse kruiden • Hele forel afgeblust met witte wijn • Groentequiche met geitenkaas, tomaat en artisjokharten Alle gerechten worden geserveerd met […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 12 januari tot en met vrijdag 17 januari) Voorgerecht Pindasoep met stukjes pinda, geraspte kokos en gebakken uitjes Hoofdgerechten keuze uit – Schnitzel met champignonroomsaus – Fish and chips met remouladesaus – Gevulde courgette met pittige wok noodles, noten, kokos en groenten afgeblust met kerrie Alle gerechten worden geserveerd […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 5 januari tot en met vrijdag 10 januari) Voorgerecht Tomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uit Broodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peper Vegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met huis […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (zondag 15 december tot en met vrijdag 20 december) Voorgerecht Pindasoep met stukjes pinda, geraspte kokos en gebakken uitjes Hoofdgerechten keuze uit – Schnitzel met champignonroomsaus – Fish and chips met remouladesaus – Gevulde courgette met pittige wok noodles, noten, kokos en groenten afgeblust met kerrie Alle gerechten worden geserveerd […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 10 november tot en met vrijdag 15 november) Voorgerecht Tomatensoep met bosui en een vleugje room Hoofdgerechten keuze uit Broodje runderburger met bacon, augurk, rode ui, mayonaise Tilapiafilet gemarineerd in gember, sereh, Thaise basilicum en rode peper Vegetarische burger van boerenkool en kikkererwten Alle gerechten worden geserveerd met huis […]

DE WAAGHHAP VAN DE WEEK (Zondag 1 december tot en met vrijdag 6 december) Voorgerecht Pompoensoep met vanille, chorizo en olijfolie Hoofdgerechten keuze uit Spareribs met knoflook- en chilisaus Visspies gemarineerd in tuinkruiden met een hollandaisesaus Pizza vergeten groenten met tomatensaus en geitenkaas en een salade De spareribs en visspies worden geserveerd met huis gesneden […]